SCO d'Ouwe Backery

Wat is SCO?
De onafhankelijke Stichting Seniorenconvent Ouderkerk (SCO) is een particulier initiatief en ontstaan in 1999.
Het SCO organiseert zijn “activiteiten met een meerwaarde” voor de doelgroep vitale 50plussers in Ouderkerk en omgeving.
Het SCO benadrukt het belang van lichaamsbeweging, geheugentraining, creativiteit en kennisverrijking. Aan het SCO programma kan iedere 50plusser deelnemen, ongeacht woonplaats.

Ons onderkomen is in een geheel gerestaureerd 16e eeuws pandje aan de Dorpsstraat 19
(2935 AB) in Ouderkerk aan den IJssel.
De “opkamer” is de computerruimte. Daar staan zeven computers. Er wordt aan zes deelnemers tegelijk lesgegeven. Veelal zijn daarvoor twee docenten aanwezig.
De cursussen worden afgesloten met het uitreiken van het Seniorweb certificaat.
Op de bovenverdieping is er gelegenheid voor creatieve activiteiten zoals verschillende schildertechnieken.

Ons team

Wim Ditters
Adri Martens
Beheerder website Leercentrum
Technische ondersteuning
Henk Osseweijer
Technische ondersteuning
Kees van Velzen
Adrie Verweij
PR
Theo van der Voort
Bert Westgeest
Coördinator educatie
Locatie-Ambassadeur

SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u dan aan voor de landelijke SeniorWeb Nieuwsbrief.